Číslo článku | 09374053 |
---|---|
Čiarový kód (EAN) | 8719632127468 |
Kód HS | 8419810000 |
šírka (cm) | 41 |
Hĺbka (cm) | 67 |
výška (cm) | 17 |
Hmotnosť (kg) | 9.5 |
Typ napájacieho zdroja | 230 V |
Množstvo zástrčiek | 1 |
Elektrický výkon (Watt) | 1500 |
Najnižšia teplota (Celzia) | 3 000 000 |
Najvyššia teplota (Celzia) | 412 000 000 |
Kolesá | Nie |
Typ modelu | Stolový model |
Materiálové bývanie | Nerezová oceľ |
Veľkosť | 1/6 GN |
Materiál | Nerezová oceľ |
Popis Čokoládový tavič
Tento krásny tavič čokolády umožňuje ľahké tavenie čokolády. Obsahuje 6 GN nádob s veľkosťou 1/6 GN, hĺbkou 10 cm a zodpovedajúcimi viečkami. Digitálny displej jasne ukazuje, aká horúca je voda a GN nádoby.
Rozpúšťanie rôznych čokolád
Tento tavič čokolády vám umožňuje naplniť šesť GN podnosov čokoládou súčasne. Môžete teda súčasne roztopiť rôzne príchute čokolády. Ak to chcete urobiť, musíte pozorne sledovať teplotu. Biela čokoláda sa topí pri 36 stupňoch, tmavá pri mierne vyššej teplote. Môžete použiť špeciálnu rozpúšťajúcu sa čokoládu, ale môžete aj tabuľku čokolády nakrájať na malé kúsky a nechať roztopiť.
Nerezový tavič čokolády
Tento nerezový tavič čokolády je vybavený šiestimi gastronádobami. Tavica na čokoládu má stredové mostíky a kovové držiaky, ktoré zaisťujú, že gastronádoby zostanú na svojom mieste a neplávajú ani sa nenakláňajú. Tavica na čokoládu sa ľahko používa. Naplňte nádrž na vodu a vložte šesť nádob do taviaceho zariadenia na čokoládu. Zapnite stroj a nastavte požadovanú teplotu. Teplotu môžete nastaviť po stupňoch v rozsahu teplôt 3 až 412 °C. Svetelný indikátor teploty na displeji ukazuje, kedy tavič čokolády dosiahol požadovanú teplotu. Nádoby naplňte čokoládou a pravidelne miešajte, kým sa čokoláda roztopí. Keď sa čokoláda dostatočne roztopí, vyberte nádoby z vody pomocou ochranných rukavíc.
Bezpečná práca
V kuchyni je nevyhnutné pracovať bezpečne. Tento tavič čokolády je teda vybavený ventilom na vypúšťanie pary. Tento ventil môžete otvárať a zatvárať. Keď sa voda zohreje, vytvorí sa veľa pary. Keď začnete rozpúšťať čokoládu, otvorte ventil na vypúšťanie pary. Para je možné bezpečne odvádzať cez bočnú stranu spotrebiča. Predídete tak popáleniu, keď chcete nádobu vybrať. Horúcu vodu z nádoby môžete vypustiť vypúšťacím kohútikom. Aby ste ho vyprázdnili, nemusíte stroj otáčať.
Čistenie taviacej nádoby na čokoládu
V strojoch, kde sa vyrábajú potraviny, je nevyhnutné ich správne čistenie. Tým sa predlžuje životnosť spotrebičov. V prípade tohto nerezového taviaceho zariadenia na čokoládu ide o jednoduchú prácu. Odpojte spotrebič a nechajte tavič čokolády vychladnúť. Odstráňte nádoby a viečka GN zo stroja a vyčistite ich mydlovou vodou. Na tento účel použite teplú vodu a jemný čistiaci prostriedok. Príslušenstvo dôkladne vysušte. Potom vypustite vodu zo stroja pomocou vypúšťacieho ventilu. Vnútro dobre vysušte. Vonkajšok môžete utrieť mäkkou navlhčenou handričkou. Po dôkladnom vyschnutí môžete GN nádoby vrátiť do taviaceho zariadenia na čokoládu.
Chceli by ste si kúpiť takýto šikovný tavič čokolády? Potom si pozrite našu podkategóriu taviacich zariadení na čokoládu, aby ste videli, ktoré ďalšie modely predávame, a vyberte si ten, ktorý vyhovuje vašim potrebám. Nie celkom tam? Potom kontaktujte náš tím zákazníckych služieb. Radi vám poradia.
Vlastnosti
- Povrchová úprava z nehrdzavejúcej ocele zabraňuje korózii
- Variabilný termostat 3°C až 412°C
- Konštantná teplota
- Vybavený výstupom vody a pary
Špecifikácie produktu
- Čistá hmotnosť: 9,5 kg
- Kapacita na GN nádobu: 1,7 kg čokolády
- Rozmery zariadenia: Š41 x H67 x V17 cm
- 230V / 50Hz / 1 fáza 1500 Watt
Poznámka : Odporúča sa nenastavovať teplotu tohto zariadenia na vyššiu ako 100 °C
Vrátane
- Šesť 1/6 GN nádob (hĺbka 10 cm)
Ďalšie informácie
Hmotnosť | 9 kg |
---|
Katalógové číslo: 09374053