Doprava nad 450€ ZADARMO + Garancia najnižšej ceny na trhu .

Plnička klobás – 30 l – elektrická – vrátane 4 plniace rúrky – Royal Catering

724.75 (869.70 s DPH)

Na sklade
Pridať medzi obľúbené
Author : Danka Karková
  • Záruka na tovar 12 až 24 mesiacov
    Firma - 12 mesiacov
    Fyzická osoba - 24 mesiacov
  • Doprava zadarmo od 450€
  • Až 14 dní na vrátenie tovaru

Klobása ako má byť! S elektrickým plničom klobás s nožným pedálom a štyrmi plniacimi rúrkami

Najjednoduchšie veci sú najlepšie! Čerstvému chlebu s domácou klobásou odolá málokto! S elektrickým plničkou klobás zo sortimentu mäsiarskych potrieb značky Royal Catering pripravíte najrôznejšie mäsité špeciality efektívne a na najvyššej úrovni. A to všetko vďaka vysokej kapacite, výkonnému motoru a nožnému pedálu, vďaka ktorému budete mať počas práce voľné ruky. Prístroj je vhodný najmä na profesionálne použitie v mäsiarstvach, reštauráciách a vo všetkých ostatných prevádzkach na spracovanie mäsa.

Úspora miesta: vertikálny stroj na výrobu klobás s vysokým výkonom z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele

Elektrický lis na klobásy má objem 30 litrov a výkonný 400 W motor. Vďaka veľkému objemu a vysokému výkonu môžete spracovať veľké množstvo surového mäsa v čo najkratšom čase. Obsluha je bezkonkurenčne jednoduchá: pomocou ovládača na prístroji môžete nastaviť pracovnú rýchlosť plničky klobás podľa potreby; piest ovládate nožným pedálom a ruky máte vždy voľné na iné pracovné úkony.

Vďaka štyrom plniacim rúrkam dodávaným vo veľkostiach 16, 22, 32 a 38 mm môžete pri výrobe klobás pracovať veľmi flexibilne a podľa potreby meniť typ a priemer výrobku. Plniace rúrky sa dajú rýchlo a jednoducho vymeniť. Rovnako ako stroj na plnenie klobás sú vyrobené z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Všetky prvky elektrickej tlačiarne klobás sú preto mimoriadne odolné voči korózii a iným vplyvom, ľahko sa čistia a, samozrejme, sú bezpečné pre potraviny. Pracovisko a plnička klobás sú čisté rovnako rýchlo, ako je mäso spracované. Hygienické silikónové tesnenie v prítlačnej doske tiež zabraňuje úniku surovín. To znamená menej špiny a plytvania potravinami. Protišmykové gumové nožičky zaisťujú stabilitu a bezpečne držia strojček na klobásy na pulte.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 57.95 kg
Kategórie produktu: , , , , ,

Katalógové číslo: EX10013321