Doprava nad 450€ ZADARMO + Garancia najnižšej ceny na trhu .

Nárezový stroj – elektrický – 215 mm – do 15 mm – Royal Catering

248.08 (297.70 s DPH)

Na sklade
Pridať medzi obľúbené
Author : Danka Karková
  • Záruka na tovar 12 až 24 mesiacov
    Firma - 12 mesiacov
    Fyzická osoba - 24 mesiacov
  • Doprava zadarmo od 450€
  • Až 14 dní na vrátenie tovaru
Objednávkové číslo: EX10013355 Kategórie: ,

Presnosť a všestrannosť pre vašu kuchyňu: univerzálny krájač od spoločnosti Royal Catering

Elektrický krájač ponúka profesionálne výsledky krájania a spĺňa najvyššie požiadavky v gastronómii. Je vybavený mimoriadne ostrým nožom, ktorý umožňuje presné rezanie pri bezpečnej manipulácii. S držiakom s rozmermi 215 x 130 mm a nastaviteľnou hrúbkou rezu do 15 mm je krájač na klobásy ideálny na spracovanie širokej škály potravín. Či už ide o mäso, klobásu alebo syr: Tento univerzálny krájač zvládne každú výzvu.

Krájač na mäso ponúka jednoduché používanie a stabilitu pri každodennej práci

Vďaka hladkému povrchu a odnímateľným prvkom sa krájač na klobásy ľahko čistí. Cateringový krájač ponúka stabilný stojan vďaka protišmykovým prísavkám. 85 mm dlhá rukoväť umožňuje jednoduchú a bezpečnú manipuláciu. Tento všestranný univerzálny krájač je spoľahlivým nástrojom pre profesionálne kuchyne a domácnosti, ktorý pracuje presne a efektívne.

Odolné a spoľahlivé na dlhé roky

Tento krájač na mäso sa vyznačuje robustnou konštrukciou, ktorá je navrhnutá na dlhodobé používanie v rušných kuchyniach. Vysokokvalitná nehrdzavejúca oceľ zaručuje nielen atraktívny vzhľad, ale aj trvanlivosť a odolnosť voči každodennému opotrebovaniu. Investujte do krájača Royal Catering a využite výhody spoľahlivého, vysoko výkonného zariadenia, ktoré optimalizuje vaše pracovné procesy a každý deň poskytuje vynikajúce výsledky krájania.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 8.2 kg
Kategórie produktu: ,

Katalógové číslo: EX10013355