Doprava nad 450€ ZADARMO + Garancia najnižšej ceny na trhu .

Espresso kávovar VEVOR s mlynčekom / 15 barový poloautomatický espresso stroj s napeňovačom mlieka, parnou tryskou,

375.00 (450.00 s DPH)

Na sklade
Pridať medzi obľúbené
Author : Danka Karková
  • Záruka na tovar 12 až 24 mesiacov
    Firma - 12 mesiacov
    Fyzická osoba - 24 mesiacov
  • Doprava zadarmo od 450€
  • Až 14 dní na vrátenie tovaru
  • Integrovaný mlynček a nastaviteľná úroveň mletia: S integrovaným mlynčekom a veľkorysou 200 g nádobou na kávové zrná premení kávovar VEVOR zrnkovú kávu na espresso v priebehu niekoľkých minút. S 30 nastaveniami mletia na výber a 2 filtrami z nehrdzavejúcej ocele (1 šálka a 2 šálky) si môžete kávu jednoducho prispôsobiť podľa svojich chuťových preferencií.
  • Vysokotlaková extrakcia: 15 barový vysokotlakový espresso kávovar extrahuje kávu najvyššej kvality so zlatým olejom, aby sa zvýšila aróma a bohatosť. Krátky čas ohrevu 35 sekúnd a precízna PID regulácia teploty zaisťujú optimálnu teplotu vody 92 °C (197 °F) pre plnú a autentickú chuť.
  • Výkonný napeňovač mlieka: Náš poloautomatický kávovar na espresso je vybavený výkonnou parnou tryskou, ktorá vytvára hustú a jemnú mliečnu penu pre každú šálku latte art. Vďaka možnosti prepínania medzi parou a horúcou vodou dokáže dávkovať aj horúcu vodu na prípravu čaju alebo iných horúcich nápojov.
  • Funkcia 1 a 2 šálok: VEVOR cappuccino latte stroj je dodávaný s 2 sitkami pre rôzne kapacity: 1 šálka (0,53-1,76 oz) a 2 šálky (1,58-3,17 oz), každá podľa vašich preferencií varenia. Proces varenia dokončíte jednoduchým stlačením tlačidla jednej alebo dvoch šálok na ovládacom paneli. Skontrolujte presný tlak pomocou manometra, aby ste zaistili optimálne odsávanie.
  • Bezpečný a premyslený dizajn: Vysoká bezpečnosť je zaručená automatickým odľahčením tlaku a ochranou proti vyvareniu. Odnímateľná nádrž na vodu s kapacitou 2,96 qt (2,8 l) šetrí časté dopĺňanie; Odnímateľná miska na zachytávanie vody uľahčuje čistenie, zatiaľ čo funkcia odvápňovania predlžuje životnosť stroja a zaisťuje dlhodobú spoľahlivosť.
Kapacita nádrže na vodu
 2,8 l
Vysokotlakové čerpadlo
15
Objem šálky espressa
objem 1 šálky  (15-50 ml); Objem 2 šálok (45-90 ml)
Rozmery produktu
343 x 348 x 412 mm
Čistá hmotnosť
9,2 kg

Ďalšie informácie

Hmotnosť 9.2 kg
Kategórie produktu: , , , , , , , ,