Doprava nad 450€ ZADARMO + Garancia najnižšej ceny na trhu .

Lis na ovocie VEVOR 6 L, lis na jablko, lis na ovocie, lis na rmut, lis na bobule, 18 x 15 cm,

91.67 (110.00 s DPH)

Na sklade
Pridať medzi obľúbené
Author : Danka Karková
  • Záruka na tovar 12 až 24 mesiacov
    Firma - 12 mesiacov
    Fyzická osoba - 24 mesiacov
  • Doprava zadarmo od 450€
  • Až 14 dní na vrátenie tovaru
  • PRE VAŠE POTREBY ODŠŤAVOVANIA: Náš lis na ovocie je vybavený hrubou lisovacou doskou z nehrdzavejúcej ocele, ktorá zvyšuje tlak na vylisovanie šťavy dôkladnejšie ako tradičné stláčanie látky. Teraz môžete vytlačiť šálku čerstvej, prírodnej šťavy za pár minút. Efektivita a zábava v kuchyni a vínnej pivnici!
  • Jednoduché použitie: Tento ručný lis na ovocie sa veľmi ľahko používa. Jednoducho nasypte nakrájané ovocie alebo zeleninu do filtračného vrecka, otočte nastaviteľnú rukoväť v tvare T nadol a voilà – čerstvá šťava je pripravená! Uistili sme sa, že to nie je raketová veda, je to lahodne jednoduché. Poznámka: Hrozno/pomaranče je potrebné pred lisovaním olúpať a nakrájať na malé kúsky. Tvrdé ovocie, ako sú jablká/mrkva, sa musí pred lisovaním rozdrviť.
  • Vyrobené ako majster: Rukoväť, prítlačná doska, vnútorné a vonkajšie valce sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele bezpečnej pre potraviny, a preto sú odolné voči korózii a opotrebovaniu. Trojuholníková hliníková základňa a držiak zaisťujú stabilitu a odolnosť tohto lisu na ovocie a víno voči nárazom. Je certifikovaný FDA a je to robustné zariadenie, ktoré kladie vašu bezpečnosť na prvé miesto.
  • Jednoduché čistenie: Čistenie je rovnako jednoduché ako používanie. Vnútorné a vonkajšie bubny tohto lisu je možné rozobrať pre čistenie bez námahy. Lis vyrobený z nehrdzavejúcej ocele sa dá odstrániť od zvyškov jedla rýchlym opláchnutím a zostane čistý a lesklý. Alebo ho jednoducho vložte do umývačky riadu.
  • Multifunkčný odšťavovač: Náš odšťavovač nie je vhodný len na ovocie a zeleninu. Dá sa z neho vyrábať ovocné vína, syry, ovocné pyré, olivový olej a dokonca aj bylinky. S kapacitou 0,88 galónov (3,36 l) je odšťavovač vhodný na každú príležitosť, či už ide o rodinné stretnutie, farmu, reštauráciu alebo obchod s čerstvými šťavami.
Vnútorný rozmer hlavne
17,5 x 14 cm
Vonkajšia veľkosť valca
22 x 14,3 cm
Kapacita vnútornej hlavne
 3,36 L
Kapacita vonkajšieho suda
 5,5 l
Hmotnosť produktu
4,4 kg
Rozmery produktu
30 x 32 x 43 cm

Ďalšie informácie

Hmotnosť 4.4 kg
Kategórie produktu:

Naposledy zobrazené produkty