Doprava nad 450€ ZADARMO + Garancia najnižšej ceny na trhu .

Elektrická fritéza – 2 x 11 l – Royal Catering – 230 V

291.42 (349.70 s DPH)

Na sklade
Pridať medzi obľúbené
Author : Danka Karková
  • Záruka na tovar 12 až 24 mesiacov
    Firma - 12 mesiacov
    Fyzická osoba - 24 mesiacov
  • Doprava zadarmo od 450€
  • Až 14 dní na vrátenie tovaru
Objednávkové číslo: EX10012014 Kategórie: , ,

Priestranná dvojitá fritéza značky Royal Catering

Ak čakáte svojej reštaurácii mnoho hostí, ktoré si budú chcieť dať jedlá s hranolkami, potom budete s elektrickou fritézou RCPSF 18ETH dokonale vybavení. Dve fritovacie nádoby majú celkový objem 22 la dve výkonné výhrevné telesá s celkovým výkonom 6,000 W sa postarajú o rýchle ohriatie fritovacieho oleja. Fritéza tak ponúka najlepšie podmienky na zásobovanie hostí čerstvými hranolčekmi na slávnostných akciách v kongresovom hoteli, rovnako ako na akciách pod holým nebom s mnohými hladnými fanúšikmi.

Výkonná dvojitá fritéza zo sortimentu potrieb pre gastronómiu značky Royal Catering

Táto dvojitá fritéza disponuje dvoma 11-litrovými nádobami. Nádoby je možné naplniť až 9 litrami oleja. Vďaka tomu môžete smažiť veľké množstvo hranolčekov naraz. Fritéza má v profesionálnej gastronómii veľmi univerzálne použitie. Okrem hranolčekov v nej môžete pripravovať napríklad aj ryby, zeleninu alebo iné menšie vyprážané dobroty. Vzhľadom na to, že nádoby je možné používať nezávisle na sebe, nie je problém ani fritovať rôzne pokrmy súčasne.
Vďaka vysokému výkonu 3 000 wattových vykurovacích telies dosiahne olej vo fritéze veľmi rýchlo maximálnu teplotu 200 °C. Pri dosiahnutí teploty cca 180 ° C už je možné vďaka danému výkonu a objemu fritézy smažiť v krátkom čase veľké množstvo hranolčekov. Pre optimálny výsledok udržuje vysoko citlivý termostat olej na konštantnej teplote.
Každý kôš disponuje rozmermi 200 x 220 x 100 mm a má tepelne izolovanú rukoväť. Tieto husto pletené koše s malými okami môžete pomocou držiaka pripevniť na okraj fritézy, a potom môžete nechať odtiecť olej.
Táto dvojitá elektrická fritéza je vyrobená z ušľachtilej ocele, ktorá sa vďaka svojim hygienickým vlastnostiam veľmi skvele hodí na prácu s potravinami. Okrem toho sa hladký povrch veľmi ľahko čistí. Ďalšou výhodou pri čistení sú vyberateľné vykurovacie telesá, vďaka čomu sa dostanete do všetkých miest vo vnútri fritézy. Olej je možné ľahko a rýchlo vypustiť pomocou vypúšťacích kohútov.
Po vymytí nádoby alebo po čas, kedy fritézu práve nepoužívate, ju môžete uzavrieť vekom, takže sa dovnútra nedostane prach ani iné nečistoty. Protišmykové gumové nôžky zaisťujú potrebnú stabilitu.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 14.8 kg
Kategórie produktu: , ,

Katalógové číslo: EX10012014