Doprava nad 450€ ZADARMO + Garancia najnižšej ceny na trhu .

Ohrievač čokolády – 2 GN 1/4 nádoby

183.08 (219.70 s DPH)

Na sklade
Pridať medzi obľúbené
Author : Danka Karková
  • Záruka na tovar 12 až 24 mesiacov
    Firma - 12 mesiacov
    Fyzická osoba - 24 mesiacov
  • Doprava zadarmo od 450€
  • Až 14 dní na vrátenie tovaru
Objednávkové číslo: EX10010249 Kategórie: ,

Ohrievač čokolády – 2 GN 1/4 nádoby

Elektrický stroj na rozpúšťanie čokolády RCCM-250-2GN ponúka širokú škálu možností prípravy lahodných čokoládových výtvorov. Roztápanie zabezpečí, že čokoláda má krásny lesk a po vychladnutí dosiahne dokonalú konzistenciu na konzumáciu. Či už čisto vo forme praliniek, na ďalšie spracovanie do muffinov, brownies alebo ako poleva na torty či točenú zmrzlinu – fantázii sa tu medze nekladú. Značka Royal Catering, váš online predajca potrieb pre gastronómiu, ponúka dokonalý stroj na rozpúšťanie čokolády na príjemnú a pohodlnú prípravu jedla. Urobte správnu voľbu a pripravujte jedlo ako profesionáli!
Účinný výhrevný článok s výkonom 250 W je vyrobený z hliníka. Vynikajúce tepelno-vodivé vlastnosti materiálu rýchlo a rovnomerne vytvárajú teplo. Čokoláda sa zahrieva konvekciou. Výhrevný článok ohrieva vzduch, ktorý je medzi nádržou a nádobami. Vzduch prenáša teplo do nádoby aj do obsahu bez použitia vlhkosti, čím sa zachovávajú bohaté a komplexné chute.
Temperovací prístroj na čokoládu je vyrobený z robustnej ušľachtilej ocele a má dve vyberateľné GN nádoby. Vďaka kvalitnému spracovaniu je zariadenie mimoriadne odolné, trvanlivé a ľahko sa čistí. Ušľachtilá oceľ je vďaka svojim hygienickým vlastnostiam mimoriadne vhodná na spracovanie potravín. Hladké povrchy sa navyše ľahko čistia.
GN nádoby, ktoré sú tiež vyrobené z ušľachtilej ocele, môžete umývať v umývačke riadu a udržujú čokoládu teplú až do 100 °C. Nádoby s hĺbkou 15 cm majú objem 4 l. To zodpovedá približne 5 kg čokolády v jednej nádobe. Pri vyprázdňovaní obsahu by mala byť čokoládová hmota ešte teplá. Vyberateľné nádoby môžete ľahko vyčistiť jemným prostriedkom na umývanie riadu a opláchnuť čistou vodou.
Zariadenie má termostat na správne temperovanie polevy a čokolády. Vďaka termostatu môžete správne regulovať prevádzkovú teplotu v rozmedzí od 1 – 100 °C. Výhrevný článok sa nachádza v spodnej časti zariadenia a zásobuje nádoby rovnomerným teplom. Na LED displeji sa zobrazuje a nastavuje aktuálna teplota, takže máte vždy najlepšiu kontrolu nad požadovaným stupňom teploty. Funkciu časovača nastavíte aj pomocou LED displeja.
Kompaktné rozmery elektrického stroja na rozpúšťanie čokolády zaisťujú pohodlné odloženie alebo integrovanie do iných pracovných priestorov. Hmotnosť zariadenia umožňuje jednoduché skladovanie a prepravu. Na podkladovej doske sa nachádzajú štyri pogumované nožičky, ktoré sa starajú o stabilnú polohu na akejkoľvek ploche.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 7.1 kg
Kategórie produktu: ,

Katalógové číslo: EX10010249