Doprava nad 450€ ZADARMO + Garancia najnižšej ceny na trhu .

Gril na párky – na hotdogy – 1 400 W – 12 párkov

193.92 (232.70 s DPH)

Na sklade
Pridať medzi obľúbené
Author : Danka Karková
  • Záruka na tovar 12 až 24 mesiacov
    Firma - 12 mesiacov
    Fyzická osoba - 24 mesiacov
  • Doprava zadarmo od 450€
  • Až 14 dní na vrátenie tovaru
Objednávkové číslo: EX10010470 Kategórie: , ,

Profesionálny gril na párky na 12 párkov

Gril na párky RCHG-7T značky Royal Catering je navrhnutý ako stolový model a a vďaka svojej robustnej konštrukcii a vysokokvalitným komponentom je určený špeciálne na profesionálne použitie v stravovacích zariadeniach, ako sú bufety alebo reštaurácie. Energetická účinnosť, intuitívne ovládanie a nízka hmotnosť z neho robia prenosný a úsporný spotrebič, ktorý by nemal chýbať v žiadnej kuchyni.

Elektrický opekač párkov so 7 teflónovými valcami

Gril na párky umožňuje rýchlu a efektívnu prípravu až 12 hotdogov vďaka 7 výkonným ohrievacím telesám s celkovým výkonom 1400 W. Každý zo 7 valcov s teflónovým povrchom má nezávislé ohrievacie teleso a automaticky sa otáčajú o 360°, aby sa každá klobása ohrievala rovnomerne. Teplotu možno regulovať až do 250 °C a sledovať ju pomocou kontroliek. V zariadení je integrovaná aj ochrana proti prehriatiu.
Obidve ohrievacie zóny sa nachádzajú v predných a zadných valcoch. Ovládajú sa pomocou 2 termostatov, takže môžete opekať klobásy a zároveň ich udržiavať teplé. Pod valcami sa nachádza zberná zásuvka, ktorá slúži na zachytávanie a jednoduché odstránenie prebytočného tuku.
Opekač párkov značky Royal Catering zo sortimentu potrieb pre trh je vyrobený z ušľachtilej ocele, a je preto neuveriteľne robustný a má dlhú životnosť. Poskytuje spoľahlivou ochranu pred poškriabaním, koróziou alebo mechanickým poškodením. Kryt z tvrdeného skla chráni pripravované potraviny pred kontamináciou, ku ktorej môže dôjsť najmä v exteriéri. Okrem toho sa opekač párkov vďaka použitým materiálom ľahko čistí. Kryt sa ľahko nasadzuje a dá sa opäť zložiť.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 15.1 kg
Kategórie produktu: , ,

Katalógové číslo: EX10010470