Doprava nad 450€ ZADARMO + Garancia najnižšej ceny na trhu .

VEVOR súprava kegerátorovej veže, súprava na konverziu piva s jedným kohútikom, dávkovač sudov na pivo z nehrdzavejúcej ocele s dvojitým regulátorom W21.8 a spojkou A-System, odkvapkávač na domácu párty

136.66 (163.99 s DPH)

Na sklade
Pridať medzi obľúbené
Author : Danka Karková
  • Záruka na tovar 12 až 24 mesiacov
    Firma - 12 mesiacov
    Fyzická osoba - 24 mesiacov
  • Doprava zadarmo od 450€
  • Až 14 dní na vrátenie tovaru
  • Dávkovač piva s jedným kohútikom: Dávkovač piva VEVOR s jedným kohútikom vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 304 ponúka výnimočnú odolnosť a spoľahlivosť a je ideálny pre komerčné a rezidenčné dávkovacie systémy. Súprava kohútika na pivo obsahuje 5 stôp (1,5 m) pivnú hadicu, 1 spojku systémového suda, 1 dvojitý regulátor tlaku W21.8, 1 kohútik, 1 čistiacu kefku, 1 veko kohútika a sadu montážneho príslušenstva.
  • Reduktor tlaku s dvoma manometrami: Náš vylepšený redukčný ventil W21.8 má dva manometre pre lepšiu funkčnosť. Horný manometer ukazuje počiatočný tlak, zatiaľ čo bočný manometer pohodlne ukazuje zostávajúci objem nádrže. Otáčaním nastavovacieho gombíka možno tlak jednoducho nastaviť a stabilizovať.
  • Spojka A-System Barrel Coupling: Kompatibilná s väčšinou sudov A-System, spojka A-System Barrel Coupling má odolné telo z chrómovanej mosadze a jadro z nehrdzavejúcej ocele pre spoľahlivý výkon.
  • Samozatváracia pružina kohútika: už žiadne rozliatie! Kohútik VEVOR s jedným kohútikom sa dodáva so sofistikovanou samozatváracou pružinou kohútika z nehrdzavejúcej ocele. Ak sa náhodou dotknete rukoväte kohútika a otvoríte kohútik, táto pružina okamžite vyskočí a v okamihu zatvorí kohútik. Už žiadny neporiadok, žiadne rozliate pivo!
  • Udržujte čerstvé, vychutnajte si každú chuť: Táto pivná veža kegerator s 8 mm izolačnou penou s jedným kohútikom zaisťuje optimálnu tepelnú izoláciu a udržiava každý nápoj čerstvý a chladný. Okrem piva je možné čapovať aj kombuchu, sódovú vodu a iné sýtené nápoje – ideálne na svadby, párty, bary a mnoho iného.
    Číslo modelu položky
    TJZQBFPQGZ-A-EU
    Primárna konfigurácia
    Jediným klepnutím
    Sudová spojka
    Systémová sudová spojka
    Regulátor plynu
    regulátor W21.8
    Rozmery produktu
    6,89 x 4,53 x 17,13 palca / 175 x 115 x 435 mm
    Čistá hmotnosť
    7,72 libier / 3,5 kg

Ďalšie informácie

Hmotnosť 3.5 kg
Kategórie produktu: ,