Doprava nad 450€ ZADARMO + Garancia najnižšej ceny na trhu .

Pivná výčapná veža VEVOR s 3 kohútikmi, pivná sudová veža z nehrdzavejúcej ocele, súprava Kegerator Tower s vopred zmontovanými hadicami a samozatváracími kohútikmi pre párty, bary, krčmy a reštaurácie

118.33 (141.99 s DPH)

Na sklade
Pridať medzi obľúbené
Author : Danka Karková
  • Záruka na tovar 12 až 24 mesiacov
    Firma - 12 mesiacov
    Fyzická osoba - 24 mesiacov
  • Doprava zadarmo od 450€
  • Až 14 dní na vrátenie tovaru
  • Samozatváracia pružina kohútika: už žiadne rozliatie a odpad! Batéria VEVOR 3 je vybavená sofistikovanou samozatváracou pružinou kohútika z nehrdzavejúcej ocele. Ak sa náhodou dotknete rukoväte kohútika a otvoríte kohútik, táto pružina okamžite vyskočí a v okamihu zatvorí kohútik. Už žiadny neporiadok, žiadne rozliate pivo!
  • Udržujte čerstvé, vychutnajte si každú chuť: Táto pivná veža kegerator s 8 mm izolačnou penou s trojitým kohútikom zaisťuje optimálnu tepelnú izoláciu a udržiava každý nápoj čerstvý a chladný. Okrem piva je možné čapovať aj kombuchu, sódovú vodu a iné sýtené nápoje – ideálne na svadby, párty, bary a mnoho iného.
  • Už žiadne rozliatie: Táto kegerátorová veža s 3 kusmi 5 stôp (1,5 m) PVC hadíc zaisťuje vynikajúce utesnenie. Jadro ventilu účinne minimalizuje striekanie piva a penu, zatiaľ čo hadicová svorka bezpečne upevňuje spojku suda, aby sa zabránilo strate piva. Súčasťou dodávky je aj kohútik na utiahnutie spojenia a zabránenie úniku.
  • Zdravá nerezová konštrukcia: Náš nerezový výčap na pivo s 3 kohútikmi je vyrobený z nerezových stĺpikov a pochrómovaných masívnych mosadzných pivných kohútikov s 304 nerezovými jadrami Je trvácny, odolný voči opotrebovaniu a zachováva si pôvodnú chuť piva. Ideálne pre domáce použitie alebo komerčné použitie.
  • Jednoduchá inštalácia a jednoduché čistenie: Vďaka vopred zmontovanej hadici na pivo a kohútiku je inštalácia hračkou. Dodáva sa tiež s 3 krytmi kohútika a 3 kefami pre jednoduché čistenie a údržbu. Výčapný systém VEVOR s 3 kohútikmi je možné inštalovať do pivného pultu aj na pracovnú dosku a je všestranný v rôznych prostrediach.
    Číslo modelu položky
    3TJZ
    Primárna konfigurácia
    3-kohútik
    Sudová spojka
    Hlavňová spojka systému D
    Regulátor plynu
    Regulátor CGA320
    Rozmery produktu
    6,89 x 4,53 x 17,13 palca / 175 x 115 x 435 mm
    Čistá hmotnosť
    5,95 libier / 2,7 kg

Ďalšie informácie

Hmotnosť 2.7 kg
Kategórie produktu: ,