Doprava nad 450€ ZADARMO + Garancia najnižšej ceny na trhu .

Automat na pivo VEVOR s jedným kohútikom, nerezová pivná sudová veža, súprava kegerátorovej veže s vopred zmontovanými hadicami a samozatváracím kohútikovým hriadeľom pre párty, bary, krčmy, reštaurácie

92.49 (110.99 s DPH)

Na sklade
Pridať medzi obľúbené
Author : Danka Karková
  • Záruka na tovar 12 až 24 mesiacov
    Firma - 12 mesiacov
    Fyzická osoba - 24 mesiacov
  • Doprava zadarmo od 450€
  • Až 14 dní na vrátenie tovaru
  • Samozatváracia pružina kohútika: už žiadne rozliatie a odpad! Palivové čerpadlo VEVOR s jedným kohútikom je vybavené sofistikovanou samozatváracou pružinou kohútika z nehrdzavejúcej ocele. Ak sa náhodou dotknete rukoväte kohútika a otvoríte kohútik, táto pružina okamžite vyskočí a v okamihu zatvorí kohútik.
  • Udržujte čerstvé, vychutnajte si každú chuť: Táto pivná veža kegerator s 8 mm izolačnou penou s jedným kohútikom zaisťuje optimálnu tepelnú izoláciu a udržiava každý nápoj čerstvý a chladný. Okrem piva je možné čapovať aj kombuchu, sódovú vodu a iné sýtené nápoje – ideálne na svadby, párty, bary a mnoho iného.
  • Už žiadne rozliatie: Táto kegerátorová veža je vybavená 1,5 m PVC hadicou, ktorá zaisťuje vynikajúce utesnenie. Jadro ventilu účinne minimalizuje striekanie piva a penu a hadicová svorka bezpečne upevňuje spojku suda, aby sa zabránilo strate piva. Súčasťou dodávky je aj kohútik na utiahnutie spojenia a zabránenie úniku.
  • PEVNÁ NEREZOVÁ KONŠTRUKCIA: Náš výčapný stĺp z nehrdzavejúcej ocele je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a chrómovaného mosadzného výčapu s jadrom z nehrdzavejúcej ocele 304, ktorý zaručuje trvanlivosť, odolnosť proti opotrebeniu a zachováva pôvodnú chuť piva, ideálne pre domácnosť aj komerčné využitie.
  • Jednoduchá inštalácia a čistenie: Vďaka vopred zmontovanej hadici na pivo a kohútiku je inštalácia hračkou. Veko kohútika a kefa sú súčasťou balenia pre jednoduché čistenie a údržbu. Výčapný automat VEVOR s jedným kohútikom môže byť inštalovaný v pivnom pulte alebo na pulte a je všestranný v rôznych prostrediach.
    Číslo modelu položky
    DTPJT
    Primárna konfigurácia
    s jednotlivými kohútikmi
    Rozmery produktu
    6,89 x 4,53 x 17,13 palca / 175 x 115 x 435 mm
    Čistá hmotnosť
    3,53 libier / 1,6 kg

Ďalšie informácie

Hmotnosť 1.6 kg
Kategórie produktu: ,