Doprava nad 450€ ZADARMO + Garancia najnižšej ceny na trhu .

Systém varenia piva VEVOR Zariadenie na varenie piva nerez 30 l fermentor piva, varný vedro fermentor na varenie, príslušenstvo na domáce varenie s podstavcom, kotlík na vývar vrátane veka, rukoväť, ventil, kohútik

175.83 (210.99 s DPH)

Na sklade
Pridať medzi obľúbené
Author : Danka Karková
  • Záruka na tovar 12 až 24 mesiacov
    Firma - 12 mesiacov
    Fyzická osoba - 24 mesiacov
  • Doprava zadarmo od 450€
  • Až 14 dní na vrátenie tovaru
  • Hrúbka materiálu 304: Fermentačný sud je celý vyrobený z nehrdzavejúcej ocele. Telo suda, rukoväte, vnútorné obloženie, uzávery a vrchnáky suda sú vyrobené z potravinárskej nehrdzavejúcej ocele 304. S hrúbkou hlavne 0,5 mm je robustný, odolný a rozmerovo stabilný. Nemá tendenciu hromadiť nečistoty, a preto sa ľahko čistí.
  • Utesnené pre čerstvosť: Veko suda má integrovaný silikónový tesniaci krúžok, ktorý poskytuje dvojvrstvovú tesniacu ochranu. Vysoko elastické tesnenie zaisťuje úplné utesnenie a zabraňuje prenikaniu mravcov a hmyzu. Zabezpečuje, že pri prevrátení nič nevytečie a pri preprave alebo trasení sa nič nevyleje.
  • Sterilné a priedušné: Horná časť veka môže byť vybavená výfukovým potrubím, ktoré možno pripojiť v priebehu niekoľkých sekúnd. Jednosmerný prieduch umožňuje uniknúť vzduchovým bublinám v sude a vstrekovanie malého množstva vody zabraňuje spätnému toku, čím sa dosiahne sterilná, priedušná a bezkyslíková fermentácia.
  • Zobrazenie teploty: Príslušenstvo pre domáce varenie sa dodáva s teplomerom, ktorý vám umožní jednoducho sledovať teplotu fermentácie v reálnom čase. Stupnica je jasná a ukazuje teplotu v stupňoch Celzia a Fahrenheita od 0 do 40 °C (32-104 °F). Ľahko skvasíte pivo, liehoviny, víno, mušt a mnoho ďalšieho.
  • Veľká kapacita: S kapacitou 8 galónov môžete fermentovať, koľko chcete. Zhrubnuté rukoväte uľahčujú zdvíhanie, dvojitá oceľová stupnica v litroch/galónoch. Výškovo nastaviteľné nožičky hlavne umožňujú flexibilné prispôsobenie vašim potrebám. Kónický dizajn dna podporuje sedimentáciu a fermentáciu, s kvasinkovými kalovými ventilmi a pivnými ventilmi pre ľahké odvodnenie kvasnicového kalu a fľaškového piva.
    Číslo modelu položky
    DM-F300
    bežiaci materiál
    Nerezová oceľ 304
    hrúbka suda
    0,7 mm
    Kapacita produktu
    30L ±10%
    Rozmery produktu (D x Š x V)
    395 x 330 x 695 mm
    Hmotnosť produktu
    4,1 kg ± 3 % (vrátane všetkého príslušenstva)

Ďalšie informácie

Hmotnosť 4.1 kg
Kategórie produktu: ,