Doprava nad 450€ ZADARMO + Garancia najnižšej ceny na trhu .

Varná kanvica VEVOR Systém varenia piva Systém domáceho varenia 5 Gal Pivovarský fermentačný hrniec Nehrdzavejúca oceľ

119.16 (142.99 s DPH)

Na sklade
Pridať medzi obľúbené
Author : Danka Karková
  • Záruka na tovar 12 až 24 mesiacov
    Firma - 12 mesiacov
    Fyzická osoba - 24 mesiacov
  • Doprava zadarmo od 450€
  • Až 14 dní na vrátenie tovaru
  • Profesionálne vybavenie na varenie: Táto súprava na varenie piva, vybavená varnou kanvicou z nehrdzavejúcej ocele, teplomerom, guľovým ventilom a ďalším malým príslušenstvom na varenie piva, je vhodná na výrobu rôznych pív. Od jemných pív až po lahodné portery a chmeľové pivá, je to prvá voľba pre milovníkov piva. So svojou veľkou kapacitou 5 Gal. (18,92 l) je táto varná kanvica ideálna na varenie piva doma, varenie, varenie vody, farbenie látok alebo akúkoľvek inú činnosť, ktorá si vyžaduje veľký objem. Vychutnajte si chuť.
  • Pohodlné a bezpečné ovládanie teploty: Kanvica má viditeľný teplomer, ktorý vám umožňuje kontrolovať teplotu bez toho, aby ste museli otvárať veko. Teplomer s dvojitou stupnicou s rozsahom zobrazenia 0 až 250 °F (0-120 °C) poskytuje pohodlné odčítanie a presnú kontrolu teploty. Spolu s kvalitným nerezovým vekom zaisťuje tesné utesnenie a podporuje udržiavanie tepla.
  • Dvojitá filtrácia: Táto kanvica na pivo je vybavená vylepšenou filtračnou nádobou a sieťkou, ktorá ľahko odstraňuje nežiaduce častice z kanvice. Dvojitá filtrácia maximalizuje účinnosť a zlepšuje chuť, čím eliminuje potrebu manuálneho filtrovania, čím šetrí čas a námahu. Vychutnajte si plné a aromatické pivá, ktoré rozmaznávajú vaše chuťové poháriky. Rukoväť poskytuje dodatočnú jednoduchosť použitia.
  • ODOLNÁ KONŠTRUKCIA: Varná kanvica a veko sú vyrobené z odolnej, vysoko kvalitnej 0,7 mm nehrdzavejúcej ocele a vyznačujú sa robustnou konštrukciou, ktorá je pevná a odolná voči korózii. Leštený nerezový povrch uľahčuje čistenie. Trojvrstvové dno hrnca s hliníkovým dnom zaisťuje lepšie rozloženie a vedenie tepla. Je vhodný na rôzne typy sporákov vrátane indukčných a plynových.
  • Bezpečné tesnenie: Guľový ventil smerujúci von má mimoriadne tesné tesnenie, ktoré umožňuje rýchlejší prietok vody a znižuje rozstrekovanie. Súčasťou balenia je dodatočná vodotesná páska, ktorá posilní tesnenie, zabráni úniku a zabezpečí, že váš proces varenia zostane čo najčistejší.
Číslo modelu položky
P2829
materiál
Vysoko kvalitná nehrdzavejúca oceľ
Rozmery produktu
11,02 x 11,42 palca / 280 x 290 mm
Hmotnosť produktu
9,55 libier / 4,33 kg
kapacita
5 gal. / 18,92 l
Materiál tela hlavne
201 z nehrdzavejúcej ocele
teplomer
Dvojitý displej teploty
Rozsah teplôt
0-250 °F / 0-120 °C

Ďalšie informácie

Hmotnosť 4.33 kg
Kategórie produktu: ,