Popis
- Hľuzovková stuha
- Ideálne sa hodí pre stroje na temperovanie čokolády STGIC12, STGIC24, STGIC30
- Profesionálne zariadenie
- Vyrobené v Taliansku
- Vynikajúce pre profesionálne použitie
- Vibračná trepacia mriežka
- Valčekom potiahnite spodnú časť hľuzoviek
- Otočný tanier na dokončovanie hľuzoviek
- Ideálne pre cukrárne
- Jednoduché čistenie
Kvalita
- Vysoko kvalitná nehrdzavejúca oceľ
Pripojenie
- Výkon: 0,24 kW
- Elektrické pripojenie: 220 voltov
Rozmery
- Vonkajšie rozmery krycej pásky: Š x H: 1050 x 220 mm
- Priemer otočného taniera: 800 mm
Usmernenia
- Samozrejme vyrobené v súlade s hygienickými a bezpečnostnými pokynmi.
- Výrobok má označenie CE v súlade so smernicami
- Materiál vyhovuje európskym potravinovým normám
Rozmery
šírka | 1050 mm |
---|---|
hĺbka | 220 mm |
Priemer | priemer 800 mm |
Hodnoty pripojenia
Výkon | 0,24 kW |
---|---|
Napätie | 220 voltov |
frekvencia | 50 Hz |
Doručenie
Spôsob dopravy | Prepravná spoločnosť |
---|---|
Dodacia podmienka | Čiastočne zmontované |
Hmotnosť | 25 kg |
Ďalšie informácie
Hmotnosť | 25 kg |
---|
Katalógové číslo: TBSTGIC123