Doprava nad 450€ ZADARMO + Garancia najnižšej ceny na trhu .

VEVOR ručný medomet tangenciálny odšťavovač nerez 4/8 rámový medomet 45 mm medový ventil diagonálny odšťavovač 48×16/23cm veľ.

222.50 (267.00 s DPH)

Na sklade
Pridať medzi obľúbené
Author : Danka Karková
  • Záruka na tovar 12 až 24 mesiacov
    Firma - 12 mesiacov
    Fyzická osoba - 24 mesiacov
  • Doprava zadarmo od 450€
  • Až 14 dní na vrátenie tovaru
  • 4/8 rámový ručný odsávač medu: S kapacitou až 4 hlbokých rámov a 4 stredných alebo plytkých rámov je tento odsávač dokonalým doplnkom do vašej kuchyne alebo pivnice. Upravený rozmer plástu: Hlboký: 48 x 23 cm a Stredný: 48 x 16 cm. Je čas vychutnať si najsladšiu úrodu svojho života s naším medometom!
  • Použite ho kdekoľvek: Tento medomet je ideálny pre praktického včelára. S ním môžete med extrahovať opatrne a presne a zároveň chrániť plásty. Ergonomická rukoväť uľahčuje ručné kľuky a znižuje námahu potrebnú pri práci. Vyrobte si zdravý a lahodný med kedykoľvek a kdekoľvek!
  • Leštená nehrdzavejúca oceľ: Nehrdzavejúci dizajn uľahčuje čistenie a zaisťuje, že váš medomet zostane v pôvodnom stave po celé roky. Leštené puzdro dodá vašej kuchyni alebo pivnici nádych štýlu a vďaka užívateľsky príjemnému dizajnu bude každé odsávanie potešením. Pri správnej údržbe bude tento odsávač spoľahlivým a dlhotrvajúcim doplnkom vašej včelárskej výbavy.
  • Pevnejšie a stabilnejšie: Už žiadne nepríjemné trasenie! Medomet je možné nastaviť na požadovanú výšku, s rozsahom od 100 cm do max. Chráňte svoju podlahu a zabezpečte, aby bol váš medomet ľahko prístupný priskrutkovaním nožičiek na kus preglejky. Nielenže to udrží sud od zeme pre ľahké vyprázdňovanie, ale tiež vám to umožní pracovať v pohodlnej výške.
  • Pozrite sa, ako sa váš med pohybuje: S naším medometom s priehľadným vekom môžete sledovať, ako váš med tečie! Vďaka vrchnáku môžete jednoducho sledovať priebeh pradenia a poskytuje vám tak bezpečnosť a príjemný zážitok pri zbere medu. Tak sa pohodlne usaďte, relaxujte a sledujte, ako váš med ožije!

 

špecifikácia

Model
SD-4/8
kapacita
4/8 rám
Prevádzka
Manuálne
materiál
nehrdzavejúca oceľ
Upravená veľkosť plástu (hlboká)
48 x 23 cm (18,9 x 9 palcov)
Upravená veľkosť plástu (stredná)
48 x 16 cm (18,9 x 6,3 palca)
medový ventil
45 mm (1,8 palca)
Hmotnosť produktu
12,1 kg (26,7 libier)

Ďalšie informácie

Hmotnosť 12.1 kg
Kategórie produktu: ,