Doprava nad 450€ ZADARMO + Garancia najnižšej ceny na trhu .

VEVOR Elektrický medomet tangenciálny medomet včelár med 2/4 rám

222.50 (267.00 s DPH)

Na sklade
Pridať medzi obľúbené
Author : Danka Karková
  • Záruka na tovar 12 až 24 mesiacov
    Firma - 12 mesiacov
    Fyzická osoba - 24 mesiacov
  • Doprava zadarmo od 450€
  • Až 14 dní na vrátenie tovaru
  • 2/4 rámový elektrický odsávač medu: S kapacitou až pre 2 hlboké rámy a 2 stredné alebo plytké rámy je tento odsávač dokonalým doplnkom do vašej kuchyne alebo pivnice. Vhodná veľkosť plástu: Hlboká: 18,9 x 9 palcov / 48 x 23 cm a Stredná: 18,9 x 6,3 palcov / 48 x 16 cm. Je čas vychutnať si najsladšiu úrodu svojho života s naším medometom!
  • VIAC ČASU NA RELAX: Pripravte sa na efektívny a nenáročný odsávač včelieho medu s naším výkonným 140W odsávačom! Rozlúčte sa s manuálnym spúšťaním. S nastaviteľnou rýchlosťou až 1300 otáčok za minútu zaisťuje tento odsávač rýchlu prácu na vašich telách a šetrí vaše ruky a chrbát pred vyčerpaním. Jednoducho naložte rámiky a nechajte tento včelí vysávač, aby za vás ťažkú ​​prácu urobil.
  • Leštená nehrdzavejúca oceľ: Jej nehrdzavejúci dizajn uľahčuje čistenie a zaisťuje, že váš digestor zostane v pôvodnom stave po celé roky. Leštený vzhľad dodá vašej kuchyni alebo pivnici štýlový nádych a vďaka užívateľsky príjemnému dizajnu bude každé odstraňovanie potešením. Pri správnej starostlivosti bude tento odsávač spoľahlivým a dlhotrvajúcim doplnkom vašej včelárskej výbavy.
  • Pevnejšie a stabilnejšie: už žiadne nepríjemné trasenie! Výšku spúšte je možné nastaviť na požadovanú výšku, s rozsahom maximálne 39,3 palca / 100 cm. 42,5 palca / 108 cm. Udržujte svoju podlahu chránenú a odsávač pár ľahko dostupný pomocou nôh, ktoré sa priskrutkujú ku kusu preglejky. Táto funkcia nielenže zaisťuje, že sa sud nedotýka zeme, aby sa uľahčilo odvodnenie, ale tiež vám umožňuje pracovať v pohodlnej výške.
  • Pozrite sa, ako sa váš med hýbe: Pripravte sa na sledovanie toku vášho medu pomocou nášho odsávača s priehľadným vekom! Veko vám umožní jednoducho sledovať priebeh vašej extrakcie. Tento elektrický medomet sme navrhli s ohľadom na bezpečnosť. Po otvorení veka počas vytáčania sa rozmetadlo automaticky vypne, čo vám poskytne pokoj a príjemný zážitok z medobrania.

 

špecifikácia

Číslo modelu položky
DD-2/4
kapacita
2/4 rám
Prevádzka
elektrický
materiál
nehrdzavejúca oceľ
Vhodná veľkosť plástu
Hlboký
Výkon
140 W
Napätie
220V/50Hz
Otáčky motora
1300 ot./min
medovník
1,8 palca / 45 mm
Hmotnosť produktu
30,6 libier / 13,9 kg

Ďalšie informácie

Hmotnosť 13.9 kg
Kategórie produktu: ,