Doprava nad 450€ ZADARMO + Garancia najnižšej ceny na trhu .

VEVOR strečové spandexové krídelká na stoličky, poťahy na stoličky a strečové krídelká na stoličky s okrúhlou sponou, elastické pásy na stoličky, zodpovedajúca dekorácia na stoličky na svadby, sviatky (balenie 100 ks, zlatožltá)

55.83 (67.00 s DPH)

Na sklade
Pridať medzi obľúbené
Author : Danka Karková
  • Záruka na tovar 12 až 24 mesiacov
    Firma - 12 mesiacov
    Fyzická osoba - 24 mesiacov
  • Doprava zadarmo od 450€
  • Až 14 dní na vrátenie tovaru
  • Kravaty na stoličky s okrúhlou prackou: kravaty na svadobné stoličky, 100 kusov v krabici, zlatožltá farba. Vyrobené z vysoko kvalitnej látky, so štýlovým dizajnom, ktorý nielen zlepšuje jednotnosť stoličiek, ale dodáva eleganciu vašej svadbe, promócii, narodeninovej oslave a iným udalostiam.
  • Vysoko kvalitný materiál: vyrobené z 95% polyesterového vlákna a 5% spandexu. Robustný materiál a starostlivo vypracované švy zaisťujú dodatočné pohodlie a elasticitu. Tieto univerzálne popruhy na stoličky sú ideálne pre vnútorné aj vonkajšie aktivity.
  • Vynikajúce šitie a dizajn: Dekorácie pásov na stoličky sú opakovane použiteľné, starostlivo šité a vyrobené z jedného kusu, aby sa predišlo opotrebovaniu a nadmernému rozťahovaniu.
  • Vhodné pre rôzne stoličky: popruhy strednej veľkosti: 13,4 x 6,3 palca / 340 x 160 mm; Priemer ozdobného krúžku: 2,6 palca / 65 mm. Pružné spandexové krídla stoličiek je možné pripevniť k väčšine stoličiek bez podrúčok, vrátane jedálenských, stohovacích a banketových stoličiek.
  • Ľahko sa používajú a čistia: Krídlo je možné čistiť ručne, umývať v práčke alebo chemicky čistiť jemným čistiacim prostriedkom.

 

špecifikácia

Číslo modelu položky
RD-VV-29
Farba
Zlatožltá
Hmotnosť produktu
5,4 libier / 2,45 kg
Veľkosť produktu
13,4 x 6,3 palca / 340 x 160 mm
Priemer ozdobného prsteňa
φ2,6 palca / 65 mm
Ozdobný popruh, ktorý sa prispôsobí šírke operadla stoličky
19,7 palcov / 500 mm (max.)

Ďalšie informácie

Hmotnosť 2.45 kg
Kategórie produktu: ,