Udiarne na klobásy, mäso a syry
Udiarne na klobásy, mäso a syry sú strojom vhodným do bežnej domácnosti a profesionálnej gastro kuchyne. Zabezpečujú dlhotrvajúcu čerstvosť a udržiavajú arómu mäsa či iných pokrmov. Sú vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a sú prispôsobené na vždy rovnomerné rôznych potravín, vrátane klobás, mäsa, syrov, slaniny, hydiny, rýb a zeleniny. V ponuke ich máme ako nerezové, elektrické, domáce na záhradku, ale aj ako kompaktný variant malej mini udiarne. Majú teplotný rozsah od 30°C až do 120°C, vďaka čomu sú vhodné na teplé aj horúce údenie, ktoré zachováva maximálnu čerstvosť a šťavnatosť mäsa. Sú vybavené dobre čitateľným teplomerom umiestneným na predných dverách a presným časovačom s možnosťou nastavenia doby údenia až do 12 hodín. Medzi regálmi je optimálna vzdialenosť, čo umožňuje efektívne rozloženie potravín. Udiarne sú samozrejme vyrobené v súlade s hygienickými a bezpečnostnými pokynmi, majú označenie CE a materiál spĺňa všetky európske potravinové normy. V našej ponuke tiež nájdete náhradné diely k udiarňam.
Najpredávanejšie produkty
Zobrazených 1–35 z 61 výsledkov