- Pri prvom použití rúru zohrievajte pomaly. Zvyšujte teplotu o 50 °C každých 30 minút, kým teplota nedosiahne 400 °C. Ohrievajte 4 hodiny pri nastavenej teplote 400 °C pri otvorených dvierkach
- Upozorňujeme, že zo všetkých strán alebo iných zariadení musí byť dodržaná minimálna vzdialenosť 15 cm.
exekúcie
- Tepelne izolovaná elektrická rúra
- 1 komora na pečenie na 6 pizz s priemerom 34 cm
- Mimoriadne energeticky úsporné vďaka vrchnej izolácii
- Vnútorné osvetlenie
- Extra veľké pozorovacie okno
- Analógový termostat
- Núdzový vypínač
- Nízka spotreba energie
- Kapota z nehrdzavejúcej ocele
- Základný rám s kolesami
- Jednoduché čistenie
Kvalita
- Predná časť z nehrdzavejúcej ocele
- Tepelne odolné materiály
- Atermálne kľučky dverí
komora na pečenie
- Ideálne pečenie priamo na pálenej tehle
- Teplotu je možné nastaviť individuálne pre každú komoru
- Termostatická regulácia teploty oddelene pre horný a spodný ohrev
- Teplota: 500°C
- vždy konštantná teplota (aj pri častom otváraní)
Pripojenie
- Výkon: 9,50 kW
- Elektrické pripojenie: 3N/PE / 400V / 50 Hz
Rozmery
- Vonkajšie rozmery Š x H x V: 1 350 mm x 950 mm x 1 630 mm
rozsah doručenia
- Základný rám vrátane sady kolies
- Kapota z nehrdzavejúcej ocele
Smernice
- Samozrejme vyrobené v súlade s hygienickými a bezpečnostnými pokynmi.
- Výrobok má označenie CE v súlade so smernicami
- Materiál vyhovuje európskym potravinovým normám
Technické dáta
Rozmery
šírka | 1 350 mm |
---|---|
hĺbka | 950 mm |
Výška | 1 630 mm |
Vnútorné rozmery
šírka | 1 050 mm |
---|---|
hĺbka | 700 mm |
Výška | 140 mm |
Podrobnosti
Počet komôr | 1 komora na pečenie |
---|---|
Pizzy na komoru | 6 |
Na pizzu s | Ø 34 cm |
Druh pečenia
Typ vykurovania | Obojstranné teplo |
---|---|
Teplota až | 500 °C |
Hodnoty pripojenia
Pripojenie | Elektrické |
---|---|
Výkon | 9,50 kW |
Napätie | 400 V |
frekvencia | 50 Hz |
fázy | 3N/PE |
Doručenie
Spôsob dopravy | dopravca |
---|---|
Dodacia podmienka | Zmontované |
Hmotnosť | 235 kg |
Ďalšie informácie
Hmotnosť | 235 kg |
---|
Katalógové číslo: PIOS63#HPIOS#UGPIOS