Popis
- Odkladacia plocha s glazúrou pre zariadenie na temperovanie čokolády
- kompaktný, obzvlášť všestranný čokoládový poťahovací systém
- vhodné pre STGIC12, STGIC24, STGIC30
- Mriežková páska sa veľmi ľahko zastaví
- na poťahovanie cukroviniek a pralinkových výrobkov čokoládou (polévka)
- Zakrytie sa vykonáva precízne
- Vibrácia mriežkového pásu zaisťuje rovnomerný náter glazúry
- Ventilátor je možné nastaviť ako výšku, tak intenzitu (prúdenie vzduchu).
- Má pás, na ktorom je fólia presne umiestnená
- Zapínač/vypínač
- Jednoduché použitie
- Jednoduché čistenie
Kvalita
- Vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele
Pripojenie
- Napätie: 220/240V
- Výkon: 0,95 kW
- Minimálna rýchlosť: 140 cm/min
- Maximálna rýchlosť: 730 cm/min
Rozmery
- Vonkajšie rozmery Š x H x V: 1790 x 550 x 1150 mm
Usmernenia
- Samozrejme vyrobené v súlade s hygienickými a bezpečnostnými pokynmi.
- Výrobok má označenie CE v súlade so smernicami
- Materiál vyhovuje európskym potravinovým normám
Rozmery
šírka | 1790 mm |
---|---|
hĺbka | 550 mm |
Výška | 1150 mm |
Hodnoty pripojenia
Výkon | 95 kW |
---|---|
Napätie | 220/240V |
Doručenie
Spôsob dopravy | balík |
---|---|
Hmotnosť | 73 kg |
Ďalšie informácie
Hmotnosť | 73 kg |
---|
Katalógové číslo: AFSTGIC123