Doprava nad 450€ ZADARMO + Garancia najnižšej ceny na trhu .

Ohrievač čokolády 2×1/3 GN | Maxima 09374050

  • Rozpúšťanie čokolády bez rizika spálenia
  • Konštantná teplota od 3 do 412 °C
  • Ľahké čistenie zariadenia

167.50 (201.00 s DPH)

Na sklade
Pridať medzi obľúbené
Author : Danka Karková
  • Záruka na tovar 12 až 24 mesiacov
    Firma - 12 mesiacov
    Fyzická osoba - 24 mesiacov
  • Doprava zadarmo od 450€
  • Až 14 dní na vrátenie tovaru
Objednávkové číslo: 09374050 Kategórie: , , ,

Popis Tavič čokolády

S týmto tavičom čokolády môžete pripraviť tie najlahodnejšie polevy, omáčky a čokolády. Tavič pracuje metódou bain marie, ktorá umožňuje pomalé rozpúšťanie a skvapalňovanie čokolády. Teplota je nastaviteľná v krokoch po jednom stupni, aby sa čokoláda roztopila pri požadovanej teplote.

Tavič čokolády z nehrdzavejúcej ocele

Tento tavič čokolády je celý vyrobený z nehrdzavejúcej ocele. To zabraňuje korózii a uľahčuje čistenie taviča čokolády. Spotrebič má nádržku na vodu, ktorú je potrebné pred rozpúšťaním čokolády naplniť. Okrem toho je tento tavič čokolády vybavený 2 nádobami 1/3 GN s hĺbkou 10 cm a príslušnými viečkami. Ovládací panel je jednoduchý a pozostáva z tlačidla zapnutia/vypnutia a digitálneho displeja, ktorý umožňuje nastaviť teplotu pomocou tlačidiel so šípkami. Na bočnej strane tavičky čokolády sa nachádzajú dva odtoky. Spodný odtok je kohútik na vypúšťanie vody. Ten vám umožní rýchlo vypustiť vodu z taviča čokolády bez rizika popálenia rúk. Horný odtok je ventil na vypúšťanie pary; týmto spôsobom možno rýchlo vypúšťať vytvorenú paru. Tým sa tiež zabráni vzniku horúcich výparov, keď chcete zo spotrebiča vybrať gastronádoby s čokoládou.

Jednoduché rozpúšťanie čokolády

Najprv umiestnite tavič čokolády na stabilný povrch s dostatočným priestorom okolo neho. Uistite sa, že kohútik na vypúšťanie vody je zatvorený a ventil na vypúšťanie pary je otvorený. Naplňte zásobník na vodu a zabezpečte, aby hladina vody zostala medzi značkami minimum a maximum. Vložte gastronádoby do taviča čokolády a zapnite ho tlačidlom zapnutia/vypnutia. Pomocou tlačidiel so šípkami nastavte správnu teplotu. Počkajte, kým voda dosiahne požadovanú teplotu, a vložte čokoládu do nádob. Počkajte, kým sa čokoláda rozpustí, a keď je čokoláda dostatočne rozpustená, nádobu vyberte. Pri vyberaní nádoby vždy používajte ochranné rukavice, pretože môže byť horúca a mokrá od vody.

Konštantná teplota

Pri rozpúšťaní čokolády vždy existuje riziko jej spálenia. Pri tavení čokolády au bain marie je však proces tavenia pozvoľnejší a nepriamy ohrev zabraňuje spáleniu čokolády. Teplota je nastaviteľná od 3 do 412 °C a je ľahko čitateľná na digitálnom displeji na prednej strane tavičky čokolády. Musíte dávať pozor, aby sa čokoláda nedostala do kontaktu s vodou, čo by spôsobilo jej zlepenie. Najskôr odstráňte prednú nádobu, aby ste zabránili padaniu kvapiek do druhej nádoby GN. Potrebujete najprv zadnú nádobu? Potom sa uistite, že je veko umiestnené na prednej nádobe.

Čistenie taviča čokolády

Vďaka puzdru a príslušenstvu z nehrdzavejúcej ocele sa tento tavič čokolády ľahko čistí. Po použití prístroj vypnite a nechajte ho dostatočne vychladnúť. Nádoby GN môžete čistiť teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom. Keď tavička čokolády vychladne, zatvorte ventil na vypúšťanie pary. Uistite sa, že je vypúšťacia hadica pripojená k vodovodnému kohútiku alebo umiestnite tavič čokolády k drezu. Otvorte kohútik na vypúšťanie vody, aby ste vypustili vodu z prístroja. Vonkajšiu časť môžete utrieť mäkkou vlhkou handričkou. Dôkladne vysušte tavič čokolády a nádoby GN s viečkami vložte späť do prístroja.

Keď chcete rovnomerne rozpustiť čokoládu, tento tavič čokolády je tou správnou voľbou! Myslíte si, že tento tavič čokolády je príliš veľký? Žiadny problém, máme k dispozícii niekoľko modelov s rovnako jednoduchým použitím. Doplňte svoju kuchyňu o tento tavič čokolády!

Vlastnosti

  • Povrchová úprava z nehrdzavejúcej ocele zabraňuje korózii
  • Variabilný termostat 3 °C až 412 °C
  • Konštantná teplota
  • Vybavená vývodom vody a pary

Špecifikácie výrobku

  • Čistá hmotnosť: 7 kg
  • Kapacita jednej GN nádoby: 5 kg čokolády
  • Rozmery zariadenia: Š41 x D49 x V17 cm
  • 230V / 50Hz / 1 fáza 1500 W

Upozornenie: Odporúča sa nenastavovať teplotu tohto zariadenia vyššiu ako 100 °C.

Vrátane

  • Dve nádoby 1/3 GN (10 cm hlboké)

Ďalšie informácie

Hmotnosť 7 kg
Kategórie produktu: , , ,

Katalógové číslo: 09374050