Doprava nad 450€ ZADARMO + Garancia najnižšej ceny na trhu .

Tavič čokolády – 4 x 1/6 GN 10 cm 09374052

  • Nízka teplota topenia čokolády
  • Čokoládové kalíšky pre jednoduché naplnenie
  • Vypúšťanie pary a vody pre bezpečné použitie

199.17 (239.00 s DPH)

Na sklade
Pridať medzi obľúbené
Author : Danka Karková
  • Záruka na tovar 12 až 24 mesiacov
    Firma - 12 mesiacov
    Fyzická osoba - 24 mesiacov
  • Doprava zadarmo od 450€
  • Až 14 dní na vrátenie tovaru
Objednávkové číslo: 09374051 Kategórie: , , ,
Špecifikácie
Číslo článku 09374051
Čiarový kód (EAN) 8719632127444
Kód HS 8419818090
šírka (cm) 41
Hĺbka (cm) 67
výška (cm) 17
Hmotnosť (kg) 9.5
Typ napájacieho zdroja 230 V
Množstvo zástrčiek 1
Elektrický výkon (Watt) 1500
Najnižšia teplota (Celzia) 30 000 000
Najvyššia teplota (Celzia) 412 000 000
Kolesá Nie
Typ modelu Stolový model
Materiálové bývanie Nerezová oceľ
Veľkosť 1/3 GN
Materiál Nerezová oceľ

Popis Čokoládový tavič

Vďaka 3 1/3 GN nádobám s hĺbkou 10 cm roztopíte čokoládu rýchlo a jednoducho bez toho, aby sa pripálila. Tento tavič čokolády funguje na princípe au bain marie, čo znamená, že zohriata voda zaisťuje rovnomerné roztopenie čokolády.

Tri 1/3 GN nádoby

Tento nerezový tavič čokolády je vybavený 3 kusmi 1/3 GN nádob a zodpovedajúcimi viečkami. Má 4 gumené nožičky, ktoré držia pevne na povrchu. Displej sa jednoducho ovláda a pozostáva z tlačidla zapnutia/vypnutia a digitálneho regulátora teploty. Pomocou tlačidiel so šípkami môžete nastaviť požadovanú teplotu a digitálny displej vám umožní pozorne sledovať priebeh ohrevu. Teplota je nastaviteľná na jeden stupeň od 3 do 412°C. Tavica na čokoládu je vybavená kohútikom, pomocou ktorého tavič čokolády jednoducho vyprázdnite. Tavica na čokoládu má tiež ventil na vypúšťanie pary. Para, ktorá vzniká ohrievaním vody, sa tak dá zo spotrebiča jednoducho vypustiť. 

Roztopenie čokolády

Tavica na čokoládu sa ľahko používa. Naplňte nádržku na vodu vodou a uistite sa, že hladina vody je medzi ryskami minima a maxima. Potom vložte tri GN nádoby do taviaceho zariadenia na čokoládu. Tavica na čokoládu má dva medzimostíky, ktoré zaisťujú, že GN nádoby zostanú na mieste a neodplávajú. Potom zapnite tavič čokolády a pomocou šípok nastavte požadovanú teplotu. Kontrolka na displeji ukazuje, kedy bola dosiahnutá požadovaná teplota. Keď tavič čokolády dosiahne správnu teplotu, môžete do každej nádoby GN vložiť približne 4 kilogramy čokolády. Čokoládu občas premiešame a počkáme, kým sa čokoláda dostatočne neroztopí. Potom môžete nádobu GN vybrať z taviaceho zariadenia na čokoládu pomocou ochranných rukavíc. Dajte si pozor na kvapky vody, ktoré môžu stále visieť na dne nádoby GN. Tie sú horúce a ak sa táto voda dostane do kontaktu s čokoládou, vytvoria sa v čokoláde hrudky. 

Roztopená čokoláda

Na rozpúšťanie čokolády sa najľahšie rozpúšťa horká a mliečna čokoláda. Biela čokoláda sa ťažšie rozpúšťa, keďže horí o niečo rýchlejšie. Pri teplote 36°C sa už môže pripáliť, ale s týmto tavičom čokolády môžete presne nastaviť teplotu. Na rozpúšťanie čokolády si môžete kúpiť špeciálnu rozpúšťaciu čokoládu. Často ide o čokoládové kvapky (nazývané aj callets). Tabuľku čokolády ale môžete aj nakrájať na kúsky a zohriať. Dôležité je rozpúšťať čokoládu pomaly a rovnomerne. S týmto tavičom čokolády je nastavenie jednoduché. 

Čistenie taviaceho zariadenia na čokoládu

Keď tavič čokolády vychladne, môžete ho vyčistiť. Uistite sa, že zástrčka je vytiahnutá zo zásuvky a vyberte nádoby GN z taviaceho zariadenia na čokoládu. Zatvorte vypúšťací ventil pary. Uistite sa, že k vypúšťaciemu ventilu je pripojená vypúšťacia hadica alebo umiestnite taviaci prístroj na čokoládu k umývadlu, aby voda mohla týmto spôsobom odtekať. Otvorte vypúšťací ventil vody a vypustite taviaci prístroj na čokoládu. Utrite vonkajšiu a vnútornú stranu mäkkou vlhkou handričkou a celý stroj dôkladne osušte. Vyčistite nádoby a viečka GN teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom. Keď sú nádoby a viečka čisté, dobre ich vysušte, aby ste predišli plesniam alebo korózii v gastronádobách.

Čokoláda na zmrzlinu, vafle, čokolády a mnoho ďalších pochúťok môžete použiť tento tavič čokolády na skvelý efekt. Na rovnomerné zahrievanie čokolády bez jej pripálenia. Objednajte si tento jednoduchý tavič čokolády rýchlo! Stále máte otázky? Potom kontaktujte náš tím zákazníckych služieb, ktorý vám rád pomôže. 

Vlastnosti

  • Povrchová úprava z nehrdzavejúcej ocele zabraňuje korózii
  • Variabilný termostat 3°C ​​až 412°C 
  • Konštantná teplota
  • Vybavený výstupom vody a pary

Špecifikácie produktu

  • Čistá hmotnosť: 9,5 kg
  • Kapacita na GN nádobu: 4 kg čokolády
  • Rozmery zariadenia: Š41 x H67 x V17 cm
  • 230V / 50Hz / 1 fáza 1500 Watt  

Upozornenie: Odporúča sa nenastavovať teplotu tohto zariadenia na vyššiu ako 100°C.

Vrátane

  • Tri 1/3 GN nádoby (hĺbka 10 cm)

Ďalšie informácie

Hmotnosť 9 kg
Kategórie produktu: , , ,

Katalógové číslo: 09374051