Popis
- Stroj na temperovanie čokolády
- vrátane vibračnej dosky
- Profesionálne zariadenie
- Vyrobené v Taliansku
- Temperovacie zariadenie zaručuje, že čokoláda zostane v tekutom stave ako dokonalé kryštálové spojenie
- Ideálne pre zmrzlinárne a cukrárne
- Úsporné programy pre všetky druhy čokolády
- Technológia dotykovej obrazovky
- Elektronický nožný spínač na dávkovanie presného množstva čokolády do formičiek
- Pohotovostný režim
- Dopravníková skrutka z nehrdzavejúcej ocele
- Kapacita čokolády: 12 kg
- Jednoduché čistenie
Kvalita
- Vysoko kvalitná nehrdzavejúca oceľ
Pripojenie
- Výkon: 2,50 kW
- Elektrické pripojenie: 220V
Rozmery
- Vonkajšie rozmery: Š x H x V: 520 mm x 800 mm x 1 540 mm
Usmernenia
- Samozrejme vyrobené v súlade s hygienickými a bezpečnostnými pokynmi
- Výrobok má označenie CE v súlade so smernicami
- Materiál vyhovuje európskym potravinovým normám
Rozmery
šírka | 520 mm |
---|---|
hĺbka | 800 mm |
Výška | 1 540 mm |
Rozmery vibračnej dosky
šírka | 800 mm |
---|---|
hĺbka | 340 mm |
Výška | 80 mm |
Hodnoty pripojenia
Výkon | 2,50 kW |
---|---|
Napätie | 220 V |
frekvencia | 50 Hz |
chladiaca kvapalina | R452a |
Doručenie
Spôsob dopravy | Prepravná spoločnosť |
---|---|
Dodacia podmienka | Namontované |
Hmotnosť | 224 kg |
Ďalšie informácie
Hmotnosť | 224 kg |
---|
Katalógové číslo: STGIC12#VP