Popis
- Temperovací stroj na čokoládu a odkladací priestor s polevou pre zariadenie na temperovanie čokolády
- Profesionálne zariadenie
- Vyrobené v Taliansku
- Vynikajúce pre profesionálne použitie
- ideálne pre cukrárne
- Jednoduché čistenie
- Temperovací stroj
- Temperovacie zariadenie zaručuje, že čokoláda zostane v tekutom stave ako dokonalé kryštálové spojenie
- Technológia dotykovej obrazovky
- Dopravníková skrutka z nehrdzavejúcej ocele
- Ideálne pre zmrzlinárne a cukrárne
- Elektronický nožný spínač na dávkovanie presného množstva čokolády do formičiek
- Úsporné programy pre všetky druhy čokolády
- Pohotovostný režim
- Kapacita na čokoládu: 12 kg
- Úložný priestor s glazúrou
- Krycia páska
- Na obaľovanie cukroviniek a pralinkových výrobkov v troch sekciách
- Nastaviteľná rýchlosť
- Minimálna rýchlosť: 140 cm/min
- Maximálna rýchlosť: 730 cm/min
- Prvá oblasť: nakladacia zóna pre polohovanie
- Druhá oblasť: Výrobok je pokrytý čokoládou
- Tretia oblasť: výstupná zóna na fólii
- Vibračná trepacia mriežka
- Nastaviteľná teplota prúdenia vzduchu
- Skladacie
Kvalita
- Vysoko kvalitná nehrdzavejúca oceľ
Rozmery
- Vonkajšie rozmery: š x h x v: 1790 x 800 x 1540 mm
Usmernenia
- Samozrejme vyrobené v súlade s hygienickými a bezpečnostnými pokynmi.
- Výrobok má označenie CE v súlade so smernicami
- Materiál vyhovuje európskym potravinovým normám
Rozmery
šírka | 1790 mm |
---|---|
hĺbka | 800 mm |
Výška | 1540 mm |
Hodnoty pripojenia
Temperovací stroj | |
Výkon | 2,5 kW |
---|---|
Napätie | 220 voltov |
frekvencia | 50 Hz |
chladiaca kvapalina | R 452 A |
odkladacia plocha | |
Výkon | 0,2 kW |
Napätie | 220 voltov |
frekvencia | 50 Hz |
Doručenie
Spôsob dopravy | Prepravná spoločnosť |
---|---|
Dodacia podmienka | Namontované |
Hmotnosť | 225 kg |
Ďalšie informácie
Hmotnosť | 225 kg |
---|
Katalógové číslo: STGIC12#AFSTGIC123